Onze Kamer

B&B 85


Onze luxe uitgeruste B&B beschikt over een eigen entree via ons terras in de achterutin, welke een schitterend uitzicht biedt. Je komt binnen in het slaapgedeelte met open kitchenette.Z
XVC
Y
XUV
T
U
S

SLAAPKAMER


De slaapkamer is voorzien van een heerlijk groot comfortabel tweepersoons bed, een eethoek, flatscreen tv en voldoende verlichting. Via een open doorgang voorzien van een houten latei heeft u een kleine keuken tot uw beschikking, welke is voorzien van een Nespresso koffieapparaat, koelkast incl, vriesvak, waterkoker en een wasbak.

HET ONTBIJT


Indien gewenst serveren wij u graag een heerlijk vers ontbijt op uw kamer aan de eethoek. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt graag op ons mooie terras. Graag houden wij rekening met allergenen en  (dieet) wensen. 

DE BADKAMER


De badkamer is een aparte ruimte welke u zeker positief zal verrassen, niet alleen qua grootte maar zeker ook qua gebruikte materialen en uitstraling. Deze badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet, föhn, badartikelen, opmaakspiegel, kledingkast en kluisje. 

EXTRA'S


Indien u naast de overnachting met het ontbijt graag nog tips of verrassingen wenst te ontvangen denken wij u graag met u mee.


  • Gratis parkeren voor de deur
  • Terras
  • Schitterend uitzicht
  • Wifi

OVER ONS


Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat mijn hart in de hospitality lag. Na jaren ervaringen binnen de horecabranche waaronder ontbijtmedewerkster, koken bij sterrenzaken, alsook het verzorgen van alle varianten van evenementen als eventmanager bij een prachtig bedrijf, werd het tijd om het roer om te gooien. Het starten van onze eigen B&B en helpen van mijn man in zijn autobedrijf zijn mijn nieuwe uitdagingen. Naast onze ondernemingen zijn wij trotse ouders van onze twee meisjes. Wij kijken er dan ook naar uit om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


Graag heten wij, Peter, Jill en onze twee dochtertjes Juul & Daantje u van harte welkom in onze gastvrije B&B.